Opis produktu:
RELAXATION PLUS Naturalne wsparcie dla układu nerwowego Relaxation Plus to suplement diety, który wspiera zdrowie układu nerwowego i pomaga w naturalny sposób redukować stres oraz napięcia nerwowe. Dzięki zawartości L-tryptofanu, ekstraktu z waleriany oraz ekstraktu z szyszek chmielu, produkt wspomaga uzyskanie stanu relaksu i odprężenia, a także pomaga w poprawie równowagi emocjonalnej. Idealny dla osób narażonych na stres, które potrzebują wsparcia w codziennym radzeniu sobie z napięciem nerwowym.
Dlaczego warto wybrać RELAXATION PLUS: - Pomaga zredukować stres – wspiera zdrowie układu nerwowego, przyczyniając się do łagodzenia napięcia emocjonalnego i stresu.
- Naturalne wsparcie dla układu nerwowego – zawiera L-tryptofan, ekstrakt z waleriany i chmielu, które mają udowodnione właściwości wspomagające funkcjonowanie układu nerwowego.
- Wspomaga równowagę emocjonalną – pomaga utrzymać spokój i równowagę psychiczną w trudnych chwilach.
- Ułatwia osiągnięcie stanu relaksu – preparat pomaga w odprężeniu organizmu po intensywnym dniu i w codziennej walce z napięciem.
RELAXATION PLUS polecany jest dla osób: - zmagających się ze stresem
- poszukujących naturalnego wsparcia dla układu nerwowego
- chcących poprawić jakość snu
- szukających wsparcia w codziennym życiu emocjonalnym
Masa kapsułki: 500 mg
Sposób przygotowania i przechowywania:
2 kapsułki dziennie
. Popić dużą ilością wody, najlepiej podczas posiłku lub po nim. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład:
olej słonecznikowy, żelatyna wołowa (substancja żelująca), gliceryna (substancja utrzymująca wilgoć), L-tryptofan, ekstrakt z waleriany standaryzowany na 0,8% kwasu walerianowego, ekstrakt CO2 z szyszek chmielu, emulgatory (lecytyna sojowa soja, wosk pszczeli E901)
Wartości odżywcze::
Składnik aktywny 1 kaps. 2 kaps. %RWS*
- L-tryptofan 50 mg 100 mg –
- Ekstrakt z waleriany standaryzowany na 0,8% kwasu walerianowego 50 mg 100 mg –
- Ekstrakt CO2 z szyszek chmielu 25 mg 50 mg –
*RWS – Referencyjna wartość spożycia
Informacja o alergenach:
Produkt może zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, sezam, seler i soję (ze względu na proces produkcji).
Produkt wprowadzony do obrotu na terenie UE przed 13.12.2024