Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego - Piotr Dominik - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego (miękka)

Część 1

książka

  • Wydawnictwo Naukowe Sophia
  • Oprawa miękka
  • Ilość stron 98
  • GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Wysyłamy w 24h - 48h + czas dostawy

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego, Część 1 - opis produktu:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.1.

Książka Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego Część 1, pochodzi z wydawnictwa Naukowe Sophia. Autorem książki jest Piotr Dominik. Należy do gatunków: nauki społeczne, ekonomia i biznes. Książka Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego liczy 98 stron. Jej wymiary to 170x240. Oprawa jest miękka.
S
Szczegóły

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego, Część 1

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.