SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego

Część 3

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Naukowe Sophia
Oprawa miękka
Ilość stron 284
  • Wysyłamy w 24h

Opis produktu:

Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.3.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: nauki społeczne,  ekonomia i biznes
Wydawnictwo: Naukowe Sophia
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 170x240
Ilość stron: 284
ISBN: 9788366040069
Wprowadzono: 20.04.2021

RECENZJE - książki - Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego, Część 3 - Piotr Dominik

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: