SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Thames and Hudson
Oprawa twarda
Liczba stron 304
  • Wysyłamy w 24h
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi Paris, dubbed the ?Harvard of gastronomy? by Le Monde newspaper.

From crunchy baguettes to fig bread, and from traditional brioches to trendy cruffins, this comprehensive volume teaches aspiring bakers how to master the art of the French boulangerie. This new cookbook focuses on bread and viennoiserie, the category of French baked goods traditionally enjoyed for breakfast (like croissants and pains au chocolat); it is a perfect complement to Ferrandi?s bestselling French Pâtisserie, which covers baked desserts. Here, the culinary school?s team of experienced chef instructors provides more than 40 techniques, explained in 220 step-by-step instructions-from making your own poolish or levain to kneading, shaping, and scoring various types of loaves, and from laminating butter to braiding brioches. Base recipes for doughs, fillings, and classic viennoiserie provide fundamental building blocks.

Organized into four categories-traditional breads, specialty breads, viennoiserie, and sandwiches-the 83 easy-to-follow recipes provide home chefs with sweet and savory options for breakfast or snacks-from country bread to grissini, pastrami bagels to croque-monsieurs, and kougelhopf to beignets. Select gluten-free, vegetarian, and vegan recipes offer something for everyone. A general introduction explains the fundamentals of bread and viennoiserie making, including key ingredients, the importance of gluten, the steps of fermentation, and an informative glossary.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Thames and Hudson
Oprawa: twarda
Wymiary: 215x285
Liczba stron: 304
ISBN: 9782080433336
Wprowadzono: 24.02.2024

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

RECENZJE - książki - French Boulangerie Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: