Szkolenia i usługi w zakresie bezpieczeństwa i higiena pracy. Kwalifikacja Z.13.5 Podręcznik do nauki zawodu technik BHP / Wanda Bukała WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne 43,00 zł | Podręczniki
Kategorie

Szkolenia i usługi w zakresie bezpieczeństwa i higiena pracy. Kwalifikacja Z.13.5 Podręcznik do nauki zawodu technik BHP

podręcznik

Szkolenia i usługi w zakresie bezpieczeństwa i higiena pracy. Kwalifikacja Z.13.5 Podręcznik do nauki zawodu technik BHP - opis produktu:

Podręcznik do nauczania w zawodzie technik bezpieczeństwa i higieny pracy realizujący treści z zakresu piątej części kwalifikacji Z.13 (Organizowanie i prowadzenie szkoleń oraz świadczenie usług z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy).

W publikacji zawarto treści dotyczące warunków sprzyjających uczeniu się dorosłych, metod aktywizujących podczas prowadzenia szkoleń z wykorzystaniem nowoczesnych środków przekazu.

Podręcznik prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z analizowaniem i różnicowaniem celów kształcenia w kategoriach wiedzy, umiejętności i postaw, opracowywaniem materiałów popularyzujących problematykę bhp oraz wyborem treści, metod nauczania i środków dydaktycznych do określonych celów szkolenia oraz do specyfiki grupy szkoleniowej.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Szkolenia i usługi w zakresie bezpieczeństwa i higiena pracy. Kwalifikacja Z.13.5 Podręcznik do nauki zawodu technik BHP
4.4/5 ( 9 ocen )
    5
    7
    4
    0
    3
    1
    2
    1
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Zestawy ćwiczeń proponowane w niniejszej publikacji mają służyć rozwijaniu u najmłodszych uczniów sprawności rachunkowej jako jednego z podstawowych celów elementarnej edukacji w zakresie umiejętności matematycznych. Poszczególne ćwiczenia mogą być wykorzystywane przez nauczycieli (terapeutów...

  • Zestawy ćwiczeń proponowane w niniejszej publikacji mają służyć rozwijaniu u najmłodszych uczniów sprawności rachunkowej jako jednego z podstawowych celów elementarnej edukacji w zakresie umiejętności matematycznych. Poszczególne ćwiczenia mogą być wykorzystywane przez nauczycieli (terapeutów...

  • Zestawy ćwiczeń proponowane w niniejszej publikacji mają służyć rozwijaniu u najmłodszych uczniów sprawności rachunkowej jako jednego z podstawowych celów elementarnej edukacji w zakresie umiejętności matematycznych. Poszczególne ćwiczenia mogą być wykorzystywane przez nauczycieli (terapeutów...

  • Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową...

  • Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.

  • Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także...