Sporządzanie kosztorysów Kwalifikacja B.30.1 Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa, technik drogownictwa, technik dróg i mostów kolejowych / Tadeusz Maj WSiP Wydawnictwa Szkolne i
Kategorie

Sporządzanie kosztorysów Kwalifikacja B.30.1 Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa, technik drogownictwa, technik dróg i mostów kolejowych

podręcznik

Sporządzanie kosztorysów Kwalifikacja B.30.1 Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa, technik drogownictwa, technik dróg i mostów kolejowych - opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa,technik budownictwa, technik drogownictwa, technik dróg i mostów kolejowych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów). Zagadnienia przedstawione w książce: rodzaje kosztorysów i zasady ich sporządzania, sposoby posługiwania się dokumentacją projektową, zasady dokonywania przedmiaru i obmiaru robót budowlanych, metody sporządzania kosztorysów inwestorskich, zamiennych i powykonawczych. Wiedza teoretyczna została wsparta licznymi przykładami i ćwiczeniami praktycznymi. Dodatkowym atutem publikacji jest dołączony CD-ROM z najnowszymi wersjami edukacyjnymi programów do kosztorysowania Norma Pro i Norma Expert .
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Sporządzanie kosztorysów Kwalifikacja B.30.1 Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa, technik drogownictwa, technik dróg i mostów kolejowych
4.6/5 ( 10 ocen )
    5
    8
    4
    1
    3
    0
    2
    1
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Podręcznik do kwalifikacji TG.07 (Sporządzanie potraw i napojów) opracowany zgodnie z podstawą programową 2017 kształcenia w zawodach kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych w pełni pokrywa również materiał do kwalifikacji HGT.02 (Przygotowanie i wydawanie dań) do podstawy programowej...

  • Podręcznik do kwalifikacji TG.07 (Sporządzanie potraw i napojów) opracowany zgodnie z podstawą programową 2017 kształcenia w zawodach kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych w pełni pokrywa również materiał do kwalifikacji HGT.02 (Przygotowanie i wydawanie dań) do podstawy programowej...

  • Podręcznik do nauki zawodu technik rachunkowości realizujący treści z zakresu części trzeciej kwalifikacji A.65 (Sporządzanie dokumentów dotyczących rozliczeń z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych). Prezentuje wiadomości dotyczące m.in.: zasad podlegania i rozliczania składek na ubezpieczenia...

  • Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do...

  • Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów...

  • Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich...