rozwiń
rozwiń
zwiń
zwiń
wpisz minimum 3 znaki
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1. Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
ocena: 6, głosów: 39
 
powiększenie

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1. Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Wysyłamy w: 24h - 48h + czas dostawy

 

Nasza cena: 51,77

Cena detaliczna: 54,48

dodaj do przechowalni dodaj do listy życzeń Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

49,03

Powrót Darmowa wysyłka dla zamówień od 99zł. SPRAWDŹ!
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje (0)

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1. Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1. Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne

Kategoria: liceum i technikum, klasa 1 po podstawówce, przedmioty zawodowe, podręcznik

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa:miękka
Wymiary:170x240
Ilość stron:334
ISBN:978-83-02-13588-0
Nr dopuszczenia:2013
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Technologia gastronomiczna część 1. Kwalifikacja T.6.2 Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
10.00

Pomoce szkolne

Segregator A4/70 New York

artykuł biurowy

15,12 zł taniej -12%

Segregator A4/70 STK London

artykuł biurowy

15,12 zł taniej -12%

Segregator ofertowy DONAU A4/4RD/16, ...

artykuł biurowy

13,36 zł

Segregator ofertowy Donau PP 4RD/50 ...

artykuł biurowy

23,04 zł

Segregator ofertowy Donau PP 4RD/50 ...

artykuł biurowy

23,04 zł

Segregator A4 Aloha + 100 kartek

artykuł biurowy

54,32 zł taniej -17%

Segregator Real Madrid A4 Rings

artykuł biurowy

Eurocom

16,35 zł taniej -8%

Wkład do segregatora A5 Minnie p10

artykuł biurowy

4,05 zł taniej -14%

Segregator A5 Trolle

artykuł biurowy

5,45 zł taniej -41%

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 dymny ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 żółty ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Pojemnik na dokumenty ażurowy A4 ...

artykuł biurowy

Office Products

12,74 zł

Zobacz więcej

Tego samego autora

Ciekawe pomysły Gandalfa

podręcznik

52.64 zł

taniej -5%

Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja...

W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika żywienia i usług gastronomicznych. Autorka najpierw przedstawia problematykę BHP, ze szczególnym uwzględnieniem zasad...

podręcznik

22.63 zł

taniej -5%

Sporządzanie sprawozdania finansowego i...

Podręcznik w przejrzysty sposób i dostosowanej do potrzeb uczniów formie przedstawia i wskazuje konkretne rozwiązania merytoryczne dotyczące sprawozdawczości i analizy finansowej przedsiębiorstw, popierając rozważania teoretyczne licznymi praktycznymi przykładami. Książka jest dobrze osadzona w realiach współczesnych obszarów oceny działalności...

podręcznik

33.75 zł

taniej -5%

Sporządzanie dokumentów dotyczących rozliczeń z...

Podręcznik do nauki zawodu technik rachunkowości realizujący treści z zakresu części trzeciej kwalifikacji A.65 (Sporządzanie dokumentów dotyczących rozliczeń z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych). Prezentuje wiadomości dotyczące m.in.: zasad podlegania i rozliczania składek na ubezpieczenia społeczne, zdrowotne, Fundusz Pracy, Fundusz Gwarantowanych...

podręcznik

47.88 zł

taniej -5%

Sporządzanie kosztorysów Kwalifikacja B.30.1...

Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa,technik budownictwa, technik drogownictwa, technik dróg i mostów kolejowych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów). Zagadnienia przedstawione w książce: rodzaje kosztorysów i zasady ich sporządzania, sposoby posługiwania się dokumentacją projektową, zasady...

podręcznik

46.10 zł

taniej -5%

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów...

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna...

podręcznik

39.33 zł

taniej -5%

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów...

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych,...

Brak list życzeń:

Utwórz

zamówienie tradycyjne
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku

2.99

14.99

2.99

1.98

8.99

2.35

2.84

Łączna wartość zamówienia: 0 zł0 zł
Dostawa i płatność › Płatność › przejdź do koszyka
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: