Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń technik hotelarstwa. kwalifikacja T.12 / Joanna Duda, Sebastian Krzywda WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne 30,70 zł | Podręczniki w Gandalf.com.pl
Kategorie

Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń technik hotelarstwa. kwalifikacja T.12

podręcznik

Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń technik hotelarstwa. kwalifikacja T.12 - opis produktu:

Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie):
  * Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
  * Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
  * Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
  * Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.

Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.

OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z WYDAWNICTWA REA ZOSTAJĄ WYDAWANE PRZEZ WSIP.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Obsługa konsumenta. Zeszyt ćwiczeń technik hotelarstwa. kwalifikacja T.12
4.7/5 ( 9 ocen )
    5
    8
    4
    0
    3
    0
    2
    1
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Zeszyt ćwiczeń przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik obsługi turystycznej do kwalifikacji `Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych` (T.14.) OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z WYDAWNICTWA REA ZOSTAJĄ WYDAWANE PRZEZ WSIP.

  • Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą takich...

  • Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie opisuje podstawowe procedury stosowane w...

  • Zbiór ćwiczeń do nauki w zawodzie technik obsługi turystycznej w zakresie przedmiotu obsługa turystyczna. Zawiera zadania i ćwiczenia do samodzielnego rozwiązania. Obejmuje następujące zagadnienia:   - bhp w branży turystycznej,   - działalność biura turystycznego,   - działalność...

  • Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa prezentujący wiedzę i uczący umiejętności stosowania programów komputerowych wspomagających pracę w branży hotelarskiej, obsługi urządzeń biurowych, rezerwacji oraz prowadzenia korespondencji związanej z funkcjonowaniem obiektu hotelarskiego. Wiedza...

  • Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia,...