Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji - Anna Budzyńska - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji (miękka)

książka

Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji - opis produktu:

Uważam, że przedstawione opracowanie stanowi wartościową pozycję, która ma potencja, aby wzbogacić polski dorobek dotyczący tego ważnego rynku. Autorka porusza w pracy sprawy ważne i dotąd nieczęsto analizowane w kontekście rynku cukru, takie jak: konkurencyjność, międzynarodowa krajowych i unijnych producentów, procesy globalizacyjne i ich wpływ na ten rynek, zmiany w strukturze światowej produkcji i in.<STRONG>- z recenzji dr hab. Agaty Malak-Rawlikowskiej, SGGW </STRONG>

Książka Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji pochodzi z wydawnictwa Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej. Autorem książki jest Anna Budzyńska. Należy do gatunków: nauki społeczne, ekonomia i biznes. Książka Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji liczy 204 stron. Jej wymiary to 170x240. Oprawa jest miękka.
S
Szczegóły

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Europejski rynek cukru w warunkach globalizacji

0/5 ( brak ocen )
    5
    4
    3
    2
    1

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.