:
:
:
:
:
OBSŁUGA KONSUMENTA. CZĘŚĆ 1
ocena: 6, głosów: 7
 

OBSŁUGA KONSUMENTA. CZĘŚĆ 1

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne

Wysyłamy w: 3 - 5 dni + czas dostawy

 

 

DARMOWA DOSTAWA POCZTĄ POLSKĄ NA TERENIE KRAJU OD 80 PLN, PRZY PRZEDPŁACIE!

Nasza cena: 34,28

Cena detaliczna: 36,09

U nas taniej o 5%

dodaj do przechowalni Dodaj do koszyka

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

32,48

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje

OBSŁUGA KONSUMENTA. CZĘŚĆ 1 - opis produktu:

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).

OBSŁUGA KONSUMENTA. CZĘŚĆ 1 - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne

Kategoria: liceum i technikum, klasa 1-3, przedmioty zawodowe

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa:miękka
Wymiary:148x210
Ilość stron:260
ISBN:83-02-07844-1
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

OBSŁUGA KONSUMENTA. CZĘŚĆ 1 - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.
10.00 10.00 10.00
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: