SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Ebook Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych pdf

  • pdf

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

ebook

Wydawnictwo Zakład Optymalizacji Zawodowej Ośrodek Umea
Data wydania 2012
Zabezpieczenie Znak wodny
Produkt cyfrowy

Opis produktu:

Doktor Nauk Farmaceutyczych, wieloletni pracownik Katedry Botaniki Farmaceutycznej UJ Collegium Medicum. Autorka kilkunastu prac naukowych publikowanych w międzynarodowych czasopismach, dotyczących badań nad właściwościami grzybów. W niniejszym opracowaniu, będącym w pewnym sensie podsumowaniem jej doświadczeń, oprócz dużej dawki mało powszechnie dostępnej wiedzy
o grzybach, obala przede wszystkim wszechobecny mit o znikomej przydatności grzybów dla organizmu człowieka.
S
Szczegóły
Dział: Ebooki pdf, epub, mobi, mp3
Kategoria: nauki przyrodnicze,  biologia
Wydawnictwo: Zakład Optymalizacji Zawodowej Ośrodek Umea
Rok publikacji: 2012
Liczba stron: 112
Język: polski
Zabezpieczenia i kompatybilność produktu (szczegóły w dziale POMOC): *Produkt jest zabezpieczony przed nielegalnym kopiowaniem (Znak wodny)

RECENZJE - eBook pdf - Jadalne gatunki grzybów źródłem substancji dietetycznych i leczniczych - pdf

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

5/5 ( 1 ocena )
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję:

mirka

ilość recenzji:2

31-05-2023 21:34

Zweryfikowany zakup

Autor tej opinii jest naszym klientem. Kupił ten produkt w naszym sklepie.

Niewiele jest książek na polskim rynku, poświęconym leczniczym właściwościom grzybów - właściwie znane są dwie: T. Isokauppili oraz dzieło chyba zbiorowe-przedruk niemieckiego wydania. A trzeba wiedzieć, że publikacja B. Muszyńskiej o kilka lat wyprzedziła te dwie! To lektura dla bardziej wymagających odbiorców, szukających potwierdzenia faktycznie zdrowotnych cech grzybów jadalnych. I autorka - zgodnie ze swoją profesją, podaje takie naukowe podstawy. Szkoda, że książka dostępna jest tylko w wersji elektronicznej.

Opinia bierze udział w konkursie

Czy recenzja była pomocna?