SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Tradycyjne wędzenie

wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny,dziczyzny, drobiu, ryb i serów

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo AA
Data wydania 2022
Oprawa miękka
Liczba stron 280
  • Wysyłamy w 24h - 48h
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

<p>Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z dokładnymi recepturami.</p><p> </p><p>Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury.</p><p> </p>
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: kulinaria,  poradniki,  czas wolny/hobby
Wydawnictwo: AA
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Rok publikacji: 2022
Wymiary: 165 x 235
Liczba stron: 280
ISBN: 9788378646679
Wprowadzono: 09.08.2022

RECENZJE - książki - Tradycyjne wędzenie, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, baraniny,dziczyzny, drobiu, ryb i serów - Eleonora Trojan, Julian Piotrowski

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: