SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Szkoła piekarnictwa Le Cordon Bleu 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze (twarda)

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo Jedność
Data wydania 2024
Oprawa twarda
Liczba stron 320
  • Wysyłamy w 2 - 3 dni + czas dostawy
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków.
Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba!
W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta.
Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.
Odbiorcy: - osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo - wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych - a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: - zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu - wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami - dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami - zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
S
Szczegóły
Dział: Książki
Kategoria: kulinaria
Wydawnictwo: Jedność
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Rok publikacji: 2024
Wymiary: 230x280
Liczba stron: 320
ISBN: 9788381447928
Wprowadzono: 26.02.2024

RECENZJE - książki - Szkoła piekarnictwa Le Cordon Bleu 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze - PRACA ZBIOROWA

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: