SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Domowe wędzenie żywności

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

książka

Wydawnictwo RM
Oprawa miękka
Liczba stron 256
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli.
W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: RM
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wymiary: 165x240
Liczba stron: 256
ISBN: 9788381516136
Wprowadzono: 11.08.2021

RECENZJE - książki - Domowe wędzenie żywności - Warren R. Anderson

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4/5 ( 10 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    2
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: