PIECZYWO. smalce, masła, pasty, konfitury - opis produktu:
Łatwe przepisy z całego świata na pieczenie chleba, bułek, podpłomyków;
smaczne i oryginalne pasty, masełka, smalce, konfitury; jak wyczarować posiłek z czerstwego chleba , jak właściwie gotować marmoladę oraz jak sprawić, by pieczywo i pasty nadawały się na podróż. W książce tej można znaleźć przepisy na międzynarodowe specjalności - od chleba z daktylami do chrupiącego chleba z glinianej formy, od konfitur o smaku mango, doprawianych imbirem, do masła z krewetek. Przepisy zawarte w tej książce
z pewnością zaspokoją wyrafinowane potrzeby naszego podniebienia o każdej porze dnia.
Książka PIECZYWO. smalce, masła, pasty, konfitury pochodzi z wydawnictwa Muza. Publikacja jest pracą zbiorową . Książka PIECZYWO. smalce, masła, pasty, konfitury liczy 128 stron. Jej wymiary to 170x205. Szczegóły - Dział: Książki
- Wydawnictwo: Muza
- Oprawa: twarda
- Wymiary: 170x205
- Ilość stron: 128
- ISBN: 83-7495-079-4
- Wprowadzono: 10.01.2007
- -25%

- -23%

- -36%

- -13%

- -28%

Artysta miękka 18,00 zł 25.00
Dodaj do koszyka
- -35%

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.