PIECZYWO. smalce, masła, pasty, konfitury
książka
Wydawnictwo Muza |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Łatwe przepisy z całego świata na pieczenie chleba, bułek, podpłomyków;smaczne i oryginalne pasty, masełka, smalce, konfitury; jak wyczarować posiłek z czerstwego chleba , jak właściwie gotować marmoladę oraz jak sprawić, by pieczywo i pasty nadawały się na podróż. W książce tej można znaleźć przepisy na międzynarodowe specjalności - od chleba z daktylami do chrupiącego chleba z glinianej formy, od konfitur o smaku mango, doprawianych imbirem, do masła z krewetek. Przepisy zawarte w tej książce
z pewnością zaspokoją wyrafinowane potrzeby naszego podniebienia o każdej porze dnia.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Muza |
Oprawa: | twarda |
Wprowadzono: | 10.01.2007 |