WYKWINTNE POTRAWY Z OWOCÓW MORZA
książka
Wydawnictwo Astrum |
Oprawa miękka |
Opis produktu:
Jak przygotować eleganckie przyjęcie, zaskakując gości wykwintnymi potrawami? A może myślisz o przygotowaniu romantycznej kolacji? Wiesz, co zaserwować na te i inne okazje, aby wzbudzić podziw i uznanie? Sięgnij po owoce morza. Jeśli szukasz urozmaicenia w swojej kuchni oraz pragniesz przeżyć prawdziwą kulinarną przygodę, pomogą Ci w tym zestawy potraw proponowane przez Adama Wieczorka. W prezentowanej książce zawarł on ogromną liczbę przepisów na proste w przygotowaniu, lekkostrawne, niskokaloryczne i zdrowe, ale przede wszystkim wykwintne dania z kalmarów, krabów, krewetek, małży czy ostryg. Wszystkie receptury zostały wzbogacone o wartości kaloryczne, obliczone dla jednej porcji. Niezwykle cennym uzupełnieniem są informacje na temat wartości odżywczych zawartych w 100g mięsa danego stworzonka i ogólna charakterystyka całego gatunku. Warto docenić bogactwo mórz dostępne od kilku lat w naszych sklepach. Wraz z doskonałym żródłem przepisów, które trzymasz w dłoni, usatysfakcjonujesz nawybredniejsze podniebienia!
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Astrum |
Oprawa: | miękka |
Wprowadzono: | 08.04.2004 |