Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Wybrane procesy w technologii żywności

książka

Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

1 Termiczne metody utrwalania żywności - pasteryzacja i sterylizacja
2 Termiczne metody utrwalania żywności. Mrożenie
3 Utrwalanie żywności metodą suszenia
4 Ocena przydatności technologicznej mąki
5 Utrwalanie żywności przez zakwaszanie
6 Utrwalanie żywności przez koncentrację (dodatek substancji zagęszczających i osmoaktywnych)
7 Instrumentalny pomiar barwy
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Oprawa: miękka
Wprowadzono: 15.01.2007

RECENZJE - książki - Wybrane procesy w technologii żywności

4.6/5 ( 5 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0