Wybrane procesy w technologii żywności - Elżbieta Biller - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Wybrane procesy w technologii żywności

książka

Wybrane procesy w technologii żywności - opis produktu:

1 Termiczne metody utrwalania żywności - pasteryzacja i sterylizacja
2 Termiczne metody utrwalania żywności. Mrożenie
3 Utrwalanie żywności metodą suszenia
4 Ocena przydatności technologicznej mąki
5 Utrwalanie żywności przez zakwaszanie
6 Utrwalanie żywności przez koncentrację (dodatek substancji zagęszczających i osmoaktywnych)
7 Instrumentalny pomiar barwy

Książka Wybrane procesy w technologii żywności pochodzi z wydawnictwa Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Autorem książki jest Elżbieta Biller. Należy do gatunków: nauki społeczne, ekonomia i biznes. Książka Wybrane procesy w technologii żywności liczy 124 stron. Jej wymiary to 167 x 238.
S
Szczegóły

Polecane

  • -30%
  • Nowość Żywieniowy ninja
Żywieniowy ninja miękka
22,34 zł 31.92
Dodaj do koszyka
  • -42%
  • Nowość Zakaz nadużycia praw procesowych
Zakaz nadużycia praw procesowych twarda
76,38 zł 131.68
Dodaj do koszyka
  • -41%
  • Nowość Kasprowy
Kasprowy Kolejka i procesy miękka
21,18 zł 35.90
Dodaj do koszyka
  • -31%
  • Nowość Ogólne zasady więziennictwa
Ogólne zasady więziennictwa
14,43 zł 20.91
Dodaj do koszyka

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Wybrane procesy w technologii żywności

4.6/5 ( 5 ocen )
    5
    4
    4
    0
    3
    1
    2
    0
    1
    0

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.