Ryby słodko i słonowodne, owoce morza i ślimaki (twarda)
książka
Wydawnictwo Multico |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.W serii `Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej` prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
`Ryby` to dziesiąty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* w czym najlepiej marynować ryby,
* jak przygotować ryby morskie, aby były nie tylko smaczne, ale też aromatyczne,
* dlaczego najlepiej kupować żywe raki oraz jak je oczyścić i ugotować,
* po czym poznać, że ostryga jest świeża,
* jak kroi się homara.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Multico |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 29.04.2011 |