RODO w kadrach / Renata Kajewska 37,82 zł | Książka w Gandalf.com.pl
Kategorie
  • image

RODO w kadrach (miękka)

Jak zmiany od 25 maja 2018 r. w ochronie danych osobowych wpłyną na działy kadrowo-płacowe

książka

  • Wydawnictwo Wiedza i praktyka
  • Oprawa miękka
  • Ilość stron 60
  • GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Dostępność niedostępny

RODO w kadrach, Jak zmiany od 25 maja 2018 r. w ochronie danych osobowych wpłyną na działy kadrowo-płacowe - opis produktu:

Już od 25 maja 2018 roku pracownicy działów kadrowo-płacowych będą musieli przetwarzać dane osobowe kandydatów do pracy oraz pracowników w zupełnie nowy sposób. Już teraz warto się do tego odpowiednio przygotować.
S
Szczegóły
  • Dział: Książki
  • Wydawnictwo: Wiedza i praktyka
  • Oprawa: miękka
  • Okładka: miękka
  • Wymiary: 160x230
  • Ilość stron: 60
  • ISBN: 978-83-269-7293-5
  • Wprowadzono: 27.03.2018

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

  • -35%
Magiczne Drzewo. Opowieść XI. Pióro T-rexa

Andrzej Maleszka

twarda
26,00 zł 39.99
Zapowiedź - 13.11.2019
  • -41%
Nie ma

Mariusz Szczygieł

twarda
27,07 zł 45.89
Dodruk - październik 2019
  • -40%
Księgi Jakubowe, Olga Tokarczuk

Olga Tokarczuk

twarda
41,84 zł 69.73
  • -42%
Umorzenie Cykl: Joanna Chyłka, Tom 9

Remigiusz Mróz

miękka
23,07 zł 39.77
  • -35%
Pozwól mi wrócić

B. A. Paris

miękka
22,63 zł 34.82
  • -51%
Dynastia Miziołków

Joanna Olech

twarda
14,62 zł 29.83
  • RRecenzje
  • Książka
  • RODO w kadrach, Jak zmiany od 25 maja 2018 r. w ochronie danych osobowych wpłyną na działy kadrowo-płacowe
4.6/5 ( 16 ocen )
    5
    14
    4
    0
    3
    0
    2
    2
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • 47.87 zł
    31.59 zł

    Obowiązkowa dokumentacja przetwarzania danych osobowych z punktu widzenia administratora. Na gruncie ustawy o ochronie danych osobowych trzeba było prowadzić pewne dokumenty dotyczące bezpieczeństwa, przetwarzanych danych osobowych. Na gruncie RODO również trzeba prowadzić pewne dokumenty, różnią...

  • To książka, która pomoże w dostosowaniu organizacji do przepisów o ochronie danych osobowych. Dzięki niej rodo - zamiast paraliżować codzienną pracę - pozwoli na uporządkowanie wewnętrznych procedur z zakresu gromadzenia i przetwarzania danych osobowych. Autorzy w formie pytań i odpowiedzi...

  • Praktyczny poradnik dla przedsiębiorców jak przygotować się do kontroli przestrzegania przepisów RODO w firmie lub urzędzie. Niniejsza publikacja zawiera wytyczne oraz wskazówki praktyczne pozwalające krok po kroku przygotować organizację na wypadek ewentualnej kontroli przestrzegania...

  • Publikacja zawiera omówienie wszystkich zmian wprowadzonych przez ustawę z 21 lutego 2019 r. o zmianie niektórych ustaw w związku z zapewnieniem stosowania rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z...

  • Pozyskiwanie danych osobowych potencjalnych pracowników musi odbywać się w sposób zgodny z prawem , a więc z zachowaniem jednej z przesłanek dopuszczonych przepisami. Zakres danych osobowych, jakich może żądać zatrudniający w procesie rekrutacji, jest wyraźnie wskazany w art. 22(1) Kodeksu pracy....

  • Publikacja zawiera omówienie wszystkich zmian wprowadzonych przez ustawę z 21 lutego 2019 r. o zmianie niektórych ustaw w związku z zapewnieniem stosowania rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z...