Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Przetwory domowe

książka

Wydawnictwo PWRiL
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

CZĘSC I

PRZETWORY Z OWOCÓW, WARZYW I GRZYBÓW

Wiadomości wprowadzające; Ogólne zasady dotyczące przerobu owoców i warzyw; Przetwory utrwalane przez kwaszenie; Przetwory warzywne utrwalane przez solenie; Przetwory pasteryzowane; Przetwory gotowane utrwalane cukrem; Przetwory z owoców utrwalane cukrem na surowo; Przetwory witaminowe (utrwalane różnymi sposobami); Susze owocowe i warzywne; Marynaty; Wina owocowe i gronowe, miody pitne i owocowe; Przetwory z grzyb6w; Przechowywanie przetworów

CZĘSC II

PRZETWORY Z MIĘSA

Wiadomości wprowadzające ; Chłodzone mięso i wyroby mięsne; Mięso solone i peklowane ; Wędzonki; Kiełbasy ; Kiszki, salcesony I rolady; Przetwory mięsne w wekach; Tłuszcze topione
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: PWRiL
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 19.10.2017

RECENZJE - książki - Przetwory domowe

4/5 ( 8 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    1
  • 3
    2
  • 2
    1
  • 1
    0