Pieczone, gotowane i w sosie mięso na różne okazje (twarda)
książka
Wydawnictwo Świat Książki |
Oprawa twarda |
Opis produktu:
W książce znajduje się 100 pomysłów na pyszne potrawy z mięs, które można podać jako danie główne, przystawkę lub gdy przyjdą goście. Są tu zupy gulaszowe, dania jednogarnkowe z mięsem i warzywami, zrazy zawijane, gołąbki, kilka pomysłów na żeberka, pieczony schab i karkówkę. Potrawy zostały podzielone tematycznie na zimne i gorące oraz dania z cielęciny, wołowiny, wieprzowiny i baraniny. Dla wielbicieli babcinej kuchni i poszukiwaczy nowych smaków.
Szczegóły |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Świat Książki |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 04.02.2014 |