Ochrona danych osobowych. RODO - Aneta Flisek - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Ochrona danych osobowych. RODO (miękka)

książka

  • Wydawnictwo C.H.Beck
  • Oprawa miękka
  • Ilość stron 444
  • Wysyłamy w 3 - 5 dni + czas dostawy
  • Dostępność mały zapas
    Brak na naszym magazynie.
    Spróbujemy go sprowadzić dla Ciebie.
    Szansa na realizację 60%.
    Potrzebny czas 3-5 dni roboczych.

Ochrona danych osobowych. RODO - opis produktu:

Zbiór zawiera następujące teksty ustaw:
Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchyleniu dyrektywy 95/46WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz.Urz. UE L 2016 Nr 119 z 2016 r., s. 1)
Ustawa o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r. (Dz. U. 2018, poz. 1000)
Komunikat Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w sprawie wykazu rodzajów operacji przetwarzania danych osobowych wymagających oceny skutków przetwarzania dla ich ochrony z dnia 17 sierpnia 2018 r. (M.P. 2018, poz. 827)
Ustawa o zmianie niektórych ustaw w związku z zapewnieniem stosowania rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 21 lutego 2019 r. (Dz.U. 2019 poz. 730)
Ustawa o ochronie danych osobowych przetwarzanych w związku z zapobieganiem i zwalczaniem przestępczości z dnia 14 grudnia 2018 r. (Dz.U. 2019 poz. 125)
Seria `Twoje Prawo` zawiera:
Boldowanie najnowszych zmian
Przypisy od Redakcji
Czytelne hasła i teksty
Indeks rzeczowy
S
Szczegóły
  • Dział: Książki
  • Kategoria: nauki społeczne,  prawo,  kodeksy,  UE
  • Wydawnictwo: C.H.Beck
  • Oprawa: miękka
  • Okładka: miękka
  • Wymiary: 122x175
  • Ilość stron: 444
  • ISBN: 9788381588690
  • Wprowadzono: 17.07.2019
  • RecenzjeRecenzje
  • Książka
  • Ochrona danych osobowych. RODO
0/5 ( brak ocen )
    5
    4
    3
    2
    1

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.