Ochrona danych osobowych. RODO - Aneta Flisek - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Ochrona danych osobowych. RODO (miękka)

książka

  • Wydawnictwo C.H.Beck
  • Oprawa miękka
  • Ilość stron 444
  • GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Wysyłamy w 24h - 48h + czas dostawy

Ochrona danych osobowych. RODO - opis produktu:

Zbiór zawiera następujące teksty ustaw:
Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchyleniu dyrektywy 95/46WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz.Urz. UE L 2016 Nr 119 z 2016 r., s. 1)
Ustawa o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018 r. (Dz. U. 2018, poz. 1000)
Komunikat Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w sprawie wykazu rodzajów operacji przetwarzania danych osobowych wymagających oceny skutków przetwarzania dla ich ochrony z dnia 17 sierpnia 2018 r. (M.P. 2018, poz. 827)
Ustawa o zmianie niektórych ustaw w związku z zapewnieniem stosowania rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) z dnia 21 lutego 2019 r. (Dz.U. 2019 poz. 730)
Ustawa o ochronie danych osobowych przetwarzanych w związku z zapobieganiem i zwalczaniem przestępczości z dnia 14 grudnia 2018 r. (Dz.U. 2019 poz. 125)
Seria `Twoje Prawo` zawiera:
Boldowanie najnowszych zmian
Przypisy od Redakcji
Czytelne hasła i teksty
Indeks rzeczowy

Książka Ochrona danych osobowych. RODO pochodzi z wydawnictwa C.H.Beck. Autorem książki jest Aneta Flisek. Należy do gatunków: nauki społeczne, prawo, kodeksy, UE. Książka Ochrona danych osobowych. RODO liczy 444 stron. Jej wymiary to 122x175. Oprawa jest miękka.
S
Szczegóły
  • Dział: Książki
  • Kategoria: nauki społeczne,  prawo,  kodeksy,  UE
  • Wydawnictwo: C.H.Beck
  • Oprawa: miękka
  • Okładka: miękka
  • Wymiary: 122x175
  • Ilość stron: 444
  • ISBN: 9788381588690
  • Wprowadzono: 17.07.2019

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Ochrona danych osobowych. RODO

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.