Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób

Dobra kuchnia

książka

Wydawnictwo Dragon
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga - wbrew pozorom - dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób.
Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Dragon
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 07.05.2012

RECENZJE - książki - Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób, Dobra kuchnia

4.5/5 ( 2 oceny )
  • 5
    1
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0