Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne - opis produktu:
Chcemy, by nasze potrawy były wyśmienite i długo zachowywały swój smak. Marynowanie jako sposób przedłużania trwałości produktów spożywczych znowu staje się popularne.
Wypróbuj nasze niecodzienne przepisy na marynowane owoce, warzywa, grzyby, ryby, orzechy, zioła i jajka. Produkty te konserwujemy w oleju, occie, cukrze, soli i alkoholu. Podpowiemy Ci, jak zrobić pesto nie tylko pomidorowe, lecz także makowe, borowikowe i z pestek dyni. Nauczymy Cię, jak zamarynować kapary i ślimaki. Doradzimy, co zrobić, by marynowane ogórki miały niepowtarzalny smak. Dzięki nam dowiesz się, jak zamarynować w alkoholu owoce egzotyczne i grzyby. W książce znajdziesz: najważniejsze zasady konserwowania potraw, szczegółowy kalendarz marynowania produktów, liczne przepisy: łatwe, tradycyjne, nietypowe i ekstrawaganckie.
Książka Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne pochodzi z wydawnictwa RM. Autorami książki są Colette Prommer, Stefan Grossauer. Należy do gatunków: kulinaria, książki kucharskie. Książka Marynaty słodkie, kwaśne i pikantne liczy 196 stron. Jej wymiary to 143x205. Oprawa jest miękka. Szczegóły - Dział: Książki
- Kategoria: kulinaria, książki kucharskie
- Wydawnictwo: RM
- Oprawa: miękka
- Okładka: miękka
- Wymiary: 143x205
- Ilość stron: 196
- ISBN: 9788377735633
- Wprowadzono: 17.03.2021
- -30%

- -30%

- -43%

- -44%

- -44%

- -41%

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.