Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Kiszonki i fermentacje (twarda)

Bestseller w nowej odsłonie

książka

Wydawnictwo Pascal
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Autor "Kiszonek i fermentacji" powraca z rozszerzonym i poprawionym wydaniem swojej bestsellerowej książki.

Czy masz ochotę na:
Stir fry z kiszonymi burakami i jarmużem?
Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci?
Kiszone migdały?
Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej?
A może kiszoną Krwawą Mary?

Mistrz kuchni po raz kolejny zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt.
Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy.
Aleksander Baron - charyzmatyczny szef kuchni z warszawskiej restauracji Zoni. Pierwszą kiszonkę zrobił... przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji, który zaprasza zaprasza do zmiany przyzwyczajeń polskiego podniebienia.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Pascal
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 30.06.2018

RECENZJE - książki - Kiszonki i fermentacje, Bestseller w nowej odsłonie

4.7/5 ( 12 ocen )
  • 5
    10
  • 4
    0
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0