Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Kiszonki i fermentacje

książka

Wydawnictwo Pascal
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Pascal
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 14.11.2016

RECENZJE - książki - Kiszonki i fermentacje

4.4/5 ( 14 ocen )
  • 5
    10
  • 4
    1
  • 3
    2
  • 2
    1
  • 1
    0

Kevin

ilość recenzji:2

brak oceny 29-08-2017 07:43

Zweryfikowany zakup

Autor tej opinii jest naszym klientem. Kupił ten produkt w naszym sklepie.

Witam, z pełną odpowiedzialnością polecam. Książka wydane wg mnie rewelacyjnie pod względem wizualnym i merytorycznym. Przepisy przejrzyste i zrozumiałe. O wielu możliwościach kiszenia i fermentacji nie miałem pojęcia, że są możliwe i praktykowane. Książka dla osób lubiących tradycyjne kiszonki, jak i eksperymenty niespotykane u naszych mam i babć (przynajmniej nie u moich). Do tego zdjęcia których aż chce się posmakować :) Jeszcze raz polecam :).