Kiszonki i fermentacje - Aleksander Baron - Książka | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Kiszonki i fermentacje (miękka)

książka

  • Wydawnictwo Pascal
  • Oprawa miękka
  • Ilość stron 240
  • GRATIS! Do każdego zamówienia zakładka mola książkowego!
  • Dostępność niedostępny

Kiszonki i fermentacje - opis produktu:

Autorskie przepisy Aleksandra Barona na łatwe, szybkie i oryginalne dania z kiszonek: sorbet z fermentowanego melona z szałwią, rzodkiewki w czarnej soli i krem z dyni w maślance. Tradycyjne potrawy w nowej aranżacji bigos z ogórków, żur na zakwasie z kaszy gryczanej czy gołąbki w liściach jarmużu. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt. I w dodatku naturalnie, zdrowo i smacznie.
Aleksander Baron charyzmatyczny szef kuchni znanej warszawskiej restauracji Solec 44. Pierwszą kiszonkę zrobił przypadkiem. Dziś jest najlepszym w Polsce znawcą sztuki fermentacji i zaprasza nas do eksperymentów z przyzwyczajeniami polskiego podniebienia.

Książka Kiszonki i fermentacje pochodzi z wydawnictwa Pascal. Autorem książki jest Aleksander Baron. Książka Kiszonki i fermentacje liczy 240 stron. Jej wymiary to 165x240. Oprawa jest miękka.
S
Szczegóły
  • Dział: Książki
  • Wydawnictwo: Pascal
  • Oprawa: miękka
  • Okładka: miękka
  • Wymiary: 165x240
  • Ilość stron: 240
  • ISBN: 9788376429250
  • Wprowadzono: 14.11.2016

Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

  • -34%
Instagram bez filtra Historia od środka miękka
29,63 zł 44.90
Dodaj do koszyka
  • -40%
Słońce w mroku twarda
32,94 zł 54.89
Dodaj do koszyka
  • -33%
Ikabog twarda
30,08 zł 44.90
Dodaj do koszyka
  • -39%
Przeplatanki rymowanki Zgraja Mikołaja twarda
20,12 zł 32.98
Dodaj do koszyka
  • -31%
Amerykański brud miękka
30,98 zł 44.90
Dodaj do koszyka
  • -30%
Wielka księga Bożego Narodzenia twarda
19,60 zł 28.00
Dodaj do koszyka

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Książka
Kiszonki i fermentacje

4.4/5 ( 14 ocen )
    5
    10
    4
    1
    3
    2
    2
    1
    1
    0

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

brak oceny

Kevin

  • 29-08-2017
  • 07:43

Witam, z pełną odpowiedzialnością polecam. Książka wydane wg mnie rewelacyjnie pod względem wizualnym i merytorycznym. Przepisy przejrzyste i zrozumiałe. O wielu możliwościach kiszenia i fermentacji nie miałem pojęcia, że są możliwe i praktykowane. Książka dla osób lubiących tradycyjne kiszonki, jak i eksperymenty niespotykane u naszych mam i babć (przynajmniej nie u moich). Do tego zdjęcia których aż chce się posmakować :) Jeszcze raz polecam :).

Czy recenzja była pomocna?