Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych (twarda)
książka
Wydawnictwo Multico |
Oprawa twarda |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.W serii `Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej` prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne ? nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
`Grzyby` to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Multico |
Oprawa: | twarda |
Okładka: | twarda |
Wprowadzono: | 29.04.2011 |