Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych (twarda)

książka

Wydawnictwo Multico
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej.

W serii `Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej` prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne ? nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.

`Grzyby` to szósty tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.:
* jakie grzyby nie nadają się do suszenia,
* dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem,
* czym faszerować grzyby,
* jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Multico
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 29.04.2011

RECENZJE - książki - Grzyby duszone, smażone, pieczone i wiele innych

4/5 ( 2 oceny )
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0