Opis produktu:
Grillowanie stało się ulubionym zajęciem Polaków spędzających wiosenne i letnie weekendy na świeżym powietrzu. Powoli staje się to nasza tradycją narodową. Nie ma przecież nic lepszego, niż wypoczynek na łonie natury z rodziną i przyjaciółmi. Gwoździem programu jest zwykłe jedzenie przygotowane "pod chmurką".Proponujemy Państwu wiele interesujących i wypróbowanych przepisów. Duży wybór dań z różnego rodzaju mięs, drobiu, ryb i warzyw, zaspokoją apetyt najbardziej wymagających smakoszy, a gości zaskoczą oryginalnością potraw.
Zamieściliśmy również przepisy na dipy, które do potraw z rusztu są koniecznym dodatkiem. Dobrze dobrany do potrawy dip sprawi, że nawet przeciętne danie nabierze szlachetności i smakowitości.
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | Rea |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 19.04.2011 |