Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Encyclopaedia of Polish Cuisine

książka

Wydawnictwo Rea
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Wersja anglojęzyczna.
Unikalny zbiór 2400 typowo polskich przepisów, których nie może zabraknąć w nowoczesnej kuchni. Oprócz znanych receptur na polski rosół, czy kotlety schabowe, są wśród nich takie zapomniane specjały jak potrawy z raków i nalewki. Encyklopedia stanowi kompendium wiedzy o polskiej kuchni: dawnej, współczesnej i kresowej. Zawarto w niej terminologię używaną w kuchni polskiej, ujętą w dziale Abecadło kulinarne, czyli od auszpiku do zasmażki”.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: twarda
Wprowadzono: 26.07.2006

RECENZJE - książki - Encyclopaedia of Polish Cuisine

4.7/5 ( 3 oceny )
  • 5
    2
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0