Opis produktu:
Dieta bezglutenowa nie oznacza kuchni nudnej, pozbawionej smaku i wyrazistości. Owszem, wykluczenie z menu glutenu wymaga zmiany stylu życia, ale na pewno nie pozbawia radości z jedzenia i gotowania.Chleb kukurydziany, komosa ryżowa z bakaliami i brzoskwinią, kurczak z sezamem, surówka z mandarynkami, burgery wołowe z serem pleśniowym, a na deser ciasto marchewkowe z nerkowcami i migdałami - oto niektóre z wielu propozycji na śniadania, kolacje, obiady, przekąski i desery.
Książka zawiera:
* przepisy na dania różnorodne, niedrogie, łatwe do przygotowania, a przede wszystkim smaczne, zdrowe i bezglutenowe!
* mnóstwo wskazówek i praktycznych porad,
* listę zbóż i produktów bezglutenowych,
* ciekawostki dotyczące możliwości urozmaicenia i zmodyfikowania danej potrawy,
* łatwo dostępne składniki potraw.
Smacznie, zdrowo, bezglutenowo!
Szczegóły | |
Dział: | Książki |
Wydawnictwo: | RM |
Oprawa: | miękka |
Okładka: | miękka |
Wprowadzono: | 23.09.2016 |