Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Kuchnia molekularna

Podstawowe techniki i przepisy

książka

Wydawnictwo Rozpisani.pl
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Kuchnia molekularna nieustannie wzbudza ogromne emocje. To nowy trend w światowej gastronomii. Liczba sympatyków gotowych podjąć próbę opanowania tej nowej sztuki przyrządzania potraw, sukcesywnie wzrasta. Kuchnia molekularna stawia sobie za cel osiągnięcie idealnego, czystego i doskonałego smaku potraw, serwowanych w zaskakujących formach, jednakże przy użyciu wyłącznie świeżych i naturalnych składników.
Długo oczekiwana książka o kuchni molekularnej już w sprzedaży! Jean Bos i Robert Harna ujawniają tajniki gastronomii molekularnej, dzielą się swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem. Wszystko, co powinieneś wiedzieć na początku swojej drogi z kuchnią molekularną.
Publikacja omawia historię i najważniejsze nazwiska kuchni molekularnej, podaje szczegółowo rozpisane techniki, tabele użycia produktów oraz tabele temperatur. Ponadto zawiera aż 90 przepisów oraz 60 zdjęć - niewątpliwie każdy będzie pod ich wrażeniem...
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Rozpisani.pl
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 15.05.2015

RECENZJE - książki - Kuchnia molekularna, Podstawowe techniki i przepisy

4.6/5 ( 42 oceny )
  • 5
    34
  • 4
    3
  • 3
    3
  • 2
    0
  • 1
    2

Elwira

ilość recenzji:1

brak oceny 15-01-2018 10:21

Chętnie odkupie książkę! Proszę pisać na nr 510487686