Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby

książka

Wydawnictwo Rea
Oprawa miękka
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Wędlinę można przygotować w domu samodzielnie! Od tej chwili zrobienie swojskiej wędliny będzie łatwe! Sami zdecydujecie, co dać do środka i jak powinna smakować. Cosima Bellersen Quirini poprowadzi cię za rękę, krok po kroku do pierwszego domowego wyrobu. Dzięki sprytnym wskazówkom i oryginalnym dodatkom wykreujesz nadzwyczajne rodzaje wędlin we własnej kuchni. Zapraszamy do degustacji! Koperkowe salami, śmietankowa pasztetowa z pieczonymi owocami, metka z ziołami, bawarski pasztet, salami jagnięce z porto. Proste i przepyszne!
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Rea
Oprawa: miękka
Okładka: miękka
Wprowadzono: 21.11.2013

RECENZJE - książki - Domowy wyrób wędlin. Kiełbasy, szynki, pasztety, podroby

4/5 ( 6 ocen )
  • 5
    4
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    2
  • 1
    0