Książkowe bestsellery z tych samych kategorii

Ciasta smażone (twarda)

Pączki, faworki, racuchy

książka

Wydawnictwo Klub Dla Ciebie
Oprawa twarda
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Francuskie faworki i kółeczka piwno-serowe, pączki z różą i... z kiełbasą! Wśród przysmaków smażonych na głębokim tłuszczu znalazły się propozycje polskie, włoskie, amerykańskie, a nawet egipskie i chińskie. Są wśród nich nie tylko przekąski z ciasta, lecz także z jabłek, cebuli lub porów. Dowiedz się, jakiego oleju najlepiej używać, jak przygotować pączki z białą obwódką i kiedy jest najwłaściwszy moment na posypanie wypieków pudrem.
S
Szczegóły
Dział: Książki
Wydawnictwo: Klub Dla Ciebie
Oprawa: twarda
Okładka: twarda
Wprowadzono: 09.05.2009

RECENZJE - książki - Ciasta smażone, Pączki, faworki, racuchy

4.4/5 ( 5 ocen )
  • 5
    3
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0

yen

ilość recenzji:98

brak oceny 27-06-2009 14:50

Ile to już razy chcieliście zrobić własne pączki, ale okazało się to niewypałem? Tajniki i sekrety sztuki smażenia pączków zostaną teraz odkryte dla każdego, kto przeczyta tę książkę. Znajdziecie tutaj wiele przepisów zarówno na pączki, jak i faworki czy racuchy, i wiele, wiele innych. Oprócz tradycyjnych pączków z dżemem, będziecie mogli również poeksperymentować w kuchni - czemu by nie stworzyć pączków z kiełbaską? A może macie ochotę na oponki serowe? Jeżeli tak, ta książka jest dla Was stworzona. W przepisach wykorzystywane są najróżniejsze produkty i dodatki, więc nie popadniecie w rutynę i nudę. Oprócz ładnych zdjęć, jasnych i prostych przepisów, w książce znajdują się także praktyczne wskazówki, co zrobić, aby nasze wypieki były jeszcze lepsze. Dla wszystkich fanów Tłustego Czwartku - polecam gorąco;)