Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

podręcznik

Wydawnictwo ab format
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: ab format
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

4.8/5 ( 4 oceny )
  • 5
    3
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0