SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych dla zawodu Technik organizacji usług gastronomicznych. Część 1

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo ab format
ISBN 978-83-8918-446-7
  • Dostępność niedostępny
  • Inpost Pay z kodem PAY20 pod produktem

Opis produktu:

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

Spis treści
WSTĘP
1. EGZAMIN ZAWODOWY - Rozporządzenie MEN
2. WYMAGANIA, KTÓRE TRZEBA SPEŁNIĆ, ABY PRZYSTĄPIĆ DO EGZAMINU ZAWODOWEGO
3. ETAP PISEMNY EGZAMINU ZAWODOWEGO
Test pisemny 1.
Test pisemny 2.
Test pisemny 3.
Test pisemny 4.
Test pisemny 5.

4. ODPOWIEDZI DO ETAPU PISEMNEGO EGZAMINU ZAWODOWEGO
5. ETAP PRAKTYCZNY EGZAMINU ZAWODOWEGO WRAZ Z KLUCZEM OCENIANIA ORAZ PROPOZYCJĄ ROZWIĄZANIA
Zadanie praktyczne 1.
Klucz oceniania testu praktycznego 1.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 1.
Zadanie praktyczne 2.
Klucz oceniania testu praktycznego 2.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 2.
Zadanie praktyczne 3.
Klucz oceniania testu praktycznego 3.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 3.
Zadanie praktyczne 4.
Klucz oceniania testu praktycznego 4.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 4.
Zadanie praktyczne 5.
Klucz oceniania testu praktycznego 5.
Propozycja rozwiązania testu praktycznego 5.
NOTATKI
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: ab format
Oprawa: miękka
Wymiary: 170x240
Ilość stron: 120

RECENZJE - Podręcznik - Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych dla zawodu Technik organizacji usług gastronomicznych. Część 1

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4/5 ( 8 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję:

patrycja

ilość recenzji:1

brak oceny 17-11-2017 16:00

szkoda ze nie można zobaczyć rozwiązanych zadań na int

Czy recenzja była pomocna?