Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarski dla zawodu technik hotelarstwa / Krzysztof Jonaszek ab format 25,70
Kategorie

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarski dla zawodu technik hotelarstwa

podręcznik

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarski dla zawodu technik hotelarstwa - opis produktu:

Zbiór zawiera 7 zestawów pytań (część pisemna) oraz 4 zadania (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

Spis treści

WSTĘP

1. Podstawa programowa kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa 422402
1.1. Cele kształcenia w zawodzie
1.2. Efekty kształcenia

2. Informacje o egzaminie zawodowym

3. Egzamin zawodowy - rozporządzenie MEN

4. Wymagania, które trzeba spełnić, aby przystąpić do egzaminu zawodowego

5. Etap pisemny egzaminu zawodowego
Zestaw I.
Zestaw II.
Zestaw III.
Zestaw IV.
Zestaw V.
Zestaw VI.
Zestaw VII.

6. Etap praktyczny egzaminu zawodowego
Test praktyczny I.
Test praktyczny II.
Test praktyczny III.
Test praktyczny IV.

7. Odpowiedzi
Odpowiedzi do zestawu I.
Odpowiedzi do zestawu II.
Odpowiedzi do zestawu III.
Odpowiedzi do zestawu IV.
Odpowiedzi do zestawu V.
Odpowiedzi do zestawu VI.
Odpowiedzi do zestawu VII.
Rozwiązanie testu praktycznego I.
Rozwiązanie testu praktycznego II.
Rozwiązanie testu praktycznego III.
Rozwiązanie testu praktycznego IV.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarski dla zawodu technik hotelarstwa
4.8/5 ( 6 ocen )
    5
    5
    4
    1
    3
    0
    2
    0
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego na nowych zasadach z kwalifikacji T.8. Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego.

  • Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. `Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie`. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to...

  • Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce...

  • Zbiór autorstwa Wioletty Rutkowskiej przeznaczony dla zawodu kelner. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce...

  • Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego na nowych zasadach z kwalifikacji R.21 - Projektowanie, urządzanie i pielęgnacja roślinnych obiektów architektury krajobrazu.

  • Celem niniejszego zbioru zadań jest pomoc uczniom i słuchaczom kształtującym się w zawodzie technika agrobiznesu w przygotowaniu do egzaminu zawodowego. Zbiór zawiera informacje o organizacji i przebiegu egzaminu oraz przykładowe zadania opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych. Do...