Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Technik organizacji usług gastronomicznych
podręcznik
Wydawnictwo ab format |
- Dostępność niedostępny
Opis produktu:
Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.Spis treści:
* Wstęp
1. Standard wymagań egzaminacyjnych dla zawodu
2. Egzamin zawodowy (wyciąg z rozporządzenia MEN)
3. Suplement do dyplomu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe
4. Zestawy pytań testowych i zadań praktycznych
5. Odpowiedzi do pytań testowych
6. Odpowiedzi do zadań praktycznych
7. Wymagania, które trzeba spełnić,aby przystąpić do egzaminu zawodowego
* Literatura
* Przydatne linki.
Szczegóły | |
Dział: | Podręczniki szkolne |
Wydawnictwo: | ab format |
Oprawa: | miękka |