Wyroby cukiernicze Tom I. Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik technik technologii żywności, cukiernik Kwalifikacja T.4 / Magdalena Kaźmierczak WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Ulubione
Kategorie

Wyroby cukiernicze Tom I. Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik technik technologii żywności, cukiernik Kwalifikacja T.4

podręcznik

Wyroby cukiernicze Tom I. Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik technik technologii żywności, cukiernik Kwalifikacja T.4 - opis produktu:

Podręcznik do nauki:
  * posługiwania się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
  * dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
  * dobierania urządzeń do ich przechowywania,
  * interpretacji rysunków technicznych, schematów maszyn, urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami,
  * obsługi maszyn stosowanych w produkcji oraz korzystania z dokumentacji technologicznej.


OD 2014 PODRĘCZNIKI DO KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Z WYDAWNICTWA REA ZOSTAJĄ WYDAWANE PRZEZ WSIP.
S
Szczegóły
  • RecenzjeRecenzje
  • Podręcznik
  • Wyroby cukiernicze Tom I. Technika w produkcji cukierniczej. Podręcznik technik technologii żywności, cukiernik Kwalifikacja T.4
4.7/5 ( 26 ocen )
    5
    23
    4
    1
    3
    0
    2
    0
    1
    2

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Jesteś uczniem przygotowującym się do matury z BIOLOGII by studiować medycynę (lekarski, farmacja, stomatologia, analityka medyczna, pielęgniarstwo, ratownictwo medyczne i inne) na Uniwersytecie Medycznym, weterynarię, biotechnologię, psychologię lub inne nauki przyrodnicze? Zamierzasz...

  • Podręcznik dla klasy szóstej szkoły podstawowej z serii ?Jak to działa?? w atrakcyjny sposób przedstawia zagadnienia dotyczące urządzeń technicznych, rysunku technicznego oraz zasad zdrowego życia i prawidłowego odżywiania. - Wprowadza w świat rysunku technicznego dzięki ciekawie...

  • Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby...

  • Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby...

  •  Książka stanowi pierwszą część nowego 5-tomowego wydania monografii pt. BUDOWNICTWO OGÓLNE, w którym uwzględniono zmiany, jakie w ostatnich latach dokonały się w budownictwie. Tom pierwszy zawiera wiadomości na temat materiałów i wyrobów budowlanych, ich właściwości i zastosowania.  Spis...