rozwiń
rozwiń
zwiń
zwiń
wpisz minimum 3 znaki

Wybierz z dostępnych produktów

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
ocena: 5, głosów: 2
 

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej

Wydawnictwo: Rea

Dostępność: niedostępny

Nasza cena: 46,87

dodaj do przechowalni dodaj do listy życzeń

Przy zakupie 5 egz.
Cena hurtowa:

42,18

Powrót
  • Opis

  • Szczegółowe informacje

  • Recenzje (0)

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - opis produktu:

Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - szczegółowe informacje:

Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: Rea
Oprawa:miękka
Wymiary:165x235
Ilość stron:248
Nr dopuszczenia:20/2004
i zgarniaj nagrody napisz recenzję

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej - recenzje klientów


Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Tego samego autora

Gastronomia Tom II. Technologia ...

M. Konarzewska

podręcznik

44,17 zł taniej -5%

Gastronomia Tom II. Technologia ...

M. Konarzewska

podręcznik

44,18 zł taniej -5%

Ciekawe pomysły Gandalfa

podręcznik

86.39 zł

taniej -10%

Szkoła za pasem. PAKIET rozszerzony

Zestaw poszerzony pakietu Szkoła za pasem. Roczne przygotowanie do szkoły (dla dziecka) zawiera: Karty pracy zeszyt 1 Karty pracy zeszyt 2 Karty pracy zeszyt 3 Karty pracy zeszyt 4 Kolekcja literek. Przygotowanie do nauki czytania i pisania Kolekcja cyferek. Wprowadzenie w świat cyfr i znaków matematycznych Karty pracy Szkoła za pasem to...

podręcznik

45.21 zł

taniej -5%

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów...

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna...

podręcznik

74.30 zł

taniej -10%

Szkoła za pasem. PAKIET podstawowy

Zestaw podstawowy pakietu Szkoła za pasem. Roczne przygotowanie do szkoły zawiera: Karty pracy zeszyt 1 Karty pracy zeszyt 2 Karty pracy zeszyt 3 Karty pracy zeszyt 4 Karty pracy Szkoła za pasem to skompensowane środki dydaktyczne przeznaczone dla dziecka, podzielone na cztery zeszyty po pięćdziesiąt barwnych kart z perforacją, które...

podręcznik

47.88 zł

taniej -5%

Gastronomia Tom I. Wyposażenie i zasady...

Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do...

podręcznik

32.49 zł

taniej -0%

Kucharz małej gastronomii. WYPOSAŻENIE ...

Podręcznik obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do...

podręcznik

41.89 zł

taniej -5%

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium...

Brak list życzeń:

Utwórz

zamówienie tradycyjne
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
10.00
Łączna wartość zamówienia: 0 zł0 zł
Dostawa i płatność › Płatność ›
rozwiń
Wpisz numer
Swojego zamówienia (xxxxxx/rrrr)
Sprawdź

Powiadom kiedy produkt będzie dostępny

Wpisz swój adres e-mail: