Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Krystyna Iwanow PZWL - Podręczniki | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie
przeczytaj fragment

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw (miękka)

podręcznik

  • Wydawnictwo PZWL
  • Dostępność niedostępny

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw - opis produktu:

Książka zawiera dane o wartości ener­getycznej i zawartości składników odżyw­czych (białko, tłuszcz, węglowodany, błonnik pokarmowy) w produktach spoży­wczych i potrawach, wyrażone w 100 g produktu jadalnego i w 100 g potrawy gotowej do spożycia.

Obecne wydanie zawiera nowe składniki odżywcze: kwasy tłuszczowe jednonienasycone i wielonienasycone, cholesterol, sacharozę, a także rozsze­rzono asortyment produktów i potraw.
Książka przeznaczona jest zarówno dla ludzi zdrowych, jak i chorych, którzy po­winni przestrzegać zaleceń dietetycznych.

Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw pochodzi z wydawnictwa PZWL.
S
Szczegóły
  • Dział: Podręczniki szkolne
  • Wydawnictwo: PZWL
  • Oprawa: miękka
  • Okładka: miękka
  • Wymiary: 205x290
  • Ilość stron: 160

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Podręcznik
Wartość odżywcza wybranych produktów spożywczych i typowych potraw

4.3/5 ( 14 ocen )
    5
    8
    4
    4
    3
    0
    2
    2
    1
    0

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.