Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner / Renata Szajna, Danuta Ławniczak WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne 48,96 zł | Podręczniki w Gandalf.com.pl
Kategorie

Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner

podręcznik

Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner - opis produktu:

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).

Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10. Podręcznik do nauki zawodu kelner
4.6/5 ( 7 ocen )
    5
    6
    4
    0
    3
    0
    2
    1
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Publikacja pomaga uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości przed przystąpieniem do egzaminu zawodowego. Sygnalizuje treści, które powinien do tego czasu opanować. Umożliwia też samodzielne weryfikowanie wiedzy - dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami. Idealny...

  • Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych,...

  • Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań...

  • Jaka jest kondycja światowego i krajowego rynku usług logistycznych? Jak rozwija się rynek usług magazynowych i kurierskich? Jakie funkcje pełnią centra logistyczne? Jakie narzędzia wykorzystuje się w funkcjonowaniu elektronicznych giełd transportowych? To tyko niektóre pytania, na które...

  • USŁUGI TURYSTYCZNE - podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka. Materiał został podzielony na dwie części. Część pierwsza przedstawia: -...

  • USŁUGI TURYSTYCZNE - podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka. Materiał został podzielony na dwie części. Część pierwsza przedstawia: -...