Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1

podręcznik

Wydawnictwo eMPi2
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik podzielony jest na trzy części. W części pierwszej OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA TOWARÓW opisano: asortyment towarowy, jakość, magazynowanie, transport, opakowanie, oznakowanie i konserwację towarów. W części drugiej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ŻYWNOŚCI przedstawiono: mleko i przetwory mleczne, mięso i przetwory mięsne, drób i przetwory drobiowe, jaja, ryby i przetwory rybne, tłuszcze, owoce, warzywa, grzyby i ich przetwory, ziemniaki i przetwory ziemniaczane, zboża i przetwory zbożowe, cukier, miód i wyroby cukiernicze, koncentraty spożywcze, używki i przyprawy roślinne oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe. W części trzeciej CHARAKTERYSTYKA TOWAROZNAWCZA ARTYKUŁÓW NIEŻYWNOŚCIOWYCH opisano: szkło i wyroby ze szkła, wyroby ceramiczne, surowce i wyroby włókiennicze, skórę i wyroby skórzane, papier i wyroby papiernicze, artykuły chemii gospodarczej, wyroby kosmetyczne i perfumeryjne oraz tworzywa sztuczne.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: eMPi2
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Towar jako przedmiot handlu. Prowadzenie sprzedaży. Tom 1

4.6/5 ( 18 ocen )
  • 5
    15
  • 4
    0
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    1