Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik technologii żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. W drugiej części omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1