Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum - Aleksandra Procner, Krystyna Flis WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne - Podręczniki | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum

podręcznik

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum - opis produktu:

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II technikum, zawód: technik technologii żywienia, specjalność: żywienie zbiorowe, oraz dla uczniów technikum o szerokim profilu nauczania, zawód: technik żywienia, specjalność: technologia i organizacja żywienia. W drugiej części omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum pochodzi z wydawnictwa WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Dedykowany jest do: Liceum i technikum / Klasa 2 po podstawówce / Przedmioty zawodowe. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum jest zgodny z nową podstawą programową.
S
Szczegóły

Recenzje
image Nie wiesz, czy kupić? Sprawdź recenzje
Podręcznik
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Podręcznik dla technikum

0/5 ( brak ocen )
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Zaloguj się i napisz recenzję na min. 700 znaków. Akceptując regulamin bierzesz udział w cotygodniowym plebiscycie. Do wygrania kupon 50 PLN i 15 punktów klienta.

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.