Technologia gastronomiczna 3. kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego
Omawia produkcje gastronomiczną:
 - potraw z ryb i owoców morza,
 - potraw półmięsnych, dań garmażeryjnych,
 - deserów, napojów,
 - żywienia dietetycznego
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Technologia gastronomiczna 3. kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

4.4/5 ( 5 ocen )
  • 5
    3
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0