Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie

podręcznik

Wydawnictwo PWRiL
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Podręcznik akademicki napisany przede wszystkim dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka. Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: PWRiL
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie

4.7/5 ( 12 ocen )
  • 5
    10
  • 4
    0
  • 3
    2
  • 2
    0
  • 1
    0