Rachunkowość i finanse w gastronomii

podręcznik

Wydawnictwo ab format
  • Dostępność niedostępny

Opis produktu:

Spis treści:
Rozdział 1. Istota i funkcje rachunkowości i finansów
Rozdział 2. Majątek i kapitały przedsiębiorstwa
Rozdział 3. Sprawozdania finansowe
Rozdział 4. Konta księgowe
Rozdział 5. Ewidencja operacji gospodarczych na kontach bilansowych
Rozdział 6. Ewidencja operacji gospodarczych na kontach wynikowych
Rozdział 7. Dokumentacja księgowa i rozliczanie produkcji gastronomicznej
Rozdział 8. Zasady kalkulacji w gastronomii
Rozdział 9. Organizacja produkcji gastronomicznej
Rozdział 10. Dokumentowanie działalności zakładu gastronomicznego
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Wydawnictwo: ab format
Oprawa: miękka

RECENZJE - Podręcznik - Rachunkowość i finanse w gastronomii

4.1/5 ( 9 ocen )
  • 5
    6
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1