Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy 2. Kwalifikacja E.12.1 Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk - Tomasz Marciniuk, Krzysztof Pytel, Sylwia Osetek WSiP Wydawnictwa Szkolne i
Ulubione
Kategorie

podręcznik

Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy 2. Kwalifikacja E.12.1 Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk - opis produktu:

Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji E.12 (Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy). Przekazuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przygotowaniem komputera do pracy, bezpiecznym posługiwaniem się oprogramowaniem komputerowym oraz efektywnym jego zastosowaniem. Treści teoretyczne wyjaśnione zostały na podstawie wielu przykładów, ćwiczeń oraz kolorowych ilustracji wskazujących na możliwość ich praktycznego wykorzystania.
S
Szczegóły

Tego samego autora

• RecenzjeRecenzje
  • Podręcznik
  • Przygotowanie stanowiska komputerowego do pracy 2. Kwalifikacja E.12.1 Podręcznik do nauki zawodu technik informatyk
4.6/5 ( 32 oceny )
    5
    25
    4
    3
    2
    1

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.