Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Technik żywienia. Podręcznik - Barbara Kozłecka, Krystyna Osowska Difin - Podręczniki | Gandalf.com.pl
Ulubione
Kategorie

Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Technik żywienia. Podręcznik

  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

  • Wydawnictwo Difin
  •  

  • Wysyłamy w 24h - 48h + czas dostawy
  • Kup lekturę szkolną oraz dwie książki i odbierz torbę na szoping od Gandalf.com.pl

Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Technik żywienia. Podręcznik - opis produktu:

Treści zawarte w podręczniku zawierają informacje niezbędne do założenia i prowadzenia przedsiębiorstwa gastronomicznego. W pozycji zawarto najnowsze uregulowania prawne. Podręcznik zawiera treści z wielu dziedzin, m.in. z: ekonomii i prawa, marketingu, pracy biurowej, rachunkowości oraz gastronomii. Wiedza uzyskana dzięki tej książce ma walory praktyczne. Przykłady zawarte w tej publikacji zostały zaczerpnięte z materiałów wewnętrznych przedsiębiorstwa gastronomicznego funkcjonującego na rynku. Uwzględniono więc realia rynkowe, z jakimi spotyka się na co dzień firma, która działa w tej branży. Całość podręcznika została podzielona na siedem rozdziałów, w których omówiono zagadnienia z różnych dziedzin nauki. Rozdział 1. zawiera podstawowe informacje związane z prowadzeniem działalności gospodarczej w realiach gospodarki rynkowej. Zagadnienia związane z majątkiem firmy, jego finansowaniem oraz obowiązującą dokumentacją zawarte są w rozdziale 2. Cennym uzupełnieniem tego rozdziału są również przykłady i ćwiczenia pokazujące, jak gospodarować w firmie, aby osiągnąć zyski. Jak sprzedać swoje produkty, czyli zagadnienia marketingu w gastronomii zostały omówione w rozdziale trzecim. Zarządzanie przedsiębiorstwem gastronomicznym z uwzględnieniem czynników ludzkiego i organizacyjnego stanowi tematykę rozdziału 4. i 5. Ostatnie dwa rozdziały zostały poświęcone rynkowi pracy i procesom integracyjnym w różnych wymiarach.

Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Technik żywienia. Podręcznik pochodzi z wydawnictwa Difin. Dedykowany jest do: Liceum i technikum / Klasa 1 po podstawówce / Przedmioty zawodowe. Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Technik żywienia. Podręcznik jest zgodny z nową podstawą programową.
S
Szczegóły

RECENZJE - Podręcznik - Przedsiębiorstwo gastronomiczne. Technik żywienia. Podręcznik

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.7/5 ( 12 ocen )
  • 5
    10
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: