SPRAWDŹ STATUS ZAMÓWIENIA
POMOC I KONTAKT
Ulubione
Kategorie

Pracownia produkcji cukierniczej. Technik technologii żywności, cukiernik

praktyczna nauka zawodu

O Akcji

Akcja Podziel się książką skupia się zarówno na najmłodszych, jak i tych najstarszych czytelnikach. W jej ramach możesz przekazać książkę oznaczoną ikoną prezentu na rzecz partnerów akcji, którymi zostali Fundacja Dr Clown oraz Centrum Zdrowego i Aktywnego Seniora. Akcja potrwa przez cały okres Świąt Bożego Narodzenia, aż do końca lutego 2023.
Dowiedz się więcej
  • Promocja
    image-promocja

podręcznik

Wydawnictwo WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data wydania 2020
ISBN 9788302157424

     

  • Wysyłamy w 24h - 48h
  • DPD dostawa za półdarmo

Opis produktu:

Ta publikacja jest specjalnie stworzona dla uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności, aby umożliwić im doskonalenie praktycznych umiejętności produkcji wyrobów cukierniczych. Każdy rozdział zawiera krótki wstęp teoretyczny, który przypomina najważniejsze informacje związane z danym zagadnieniem, oraz karty pracy, które szczegółowo opisują receptury produktów i krok po kroku prowadzą ucznia przez proces ich przygotowywania.

Struktura kart pracy skłania uczniów do analizy wykonywanych czynności, a także do identyfikacji ewentualnych przyczyn niedoskonałości w produkcie finalnym. To nie tylko doskonała okazja do zdobycia praktycznych umiejętności, ale także do rozwijania umiejętności diagnostyki i doskonalenia procesów produkcyjnych.

Receptury zawarte w kartach pracy są przydatne nie tylko w szkolnej pracowni, ale także w codziennym życiu, umożliwiając wykonywanie pysznych wypieków w domu. Książki z serii Pracownia stanowią znakomite narzędzie do doskonalenia umiejętności praktycznych i przygotowywania się do egzaminów praktycznych. Dzięki nim uczniowie zdobywają wiedzę i doświadczenie, które przydadzą się w ich przyszłych zawodach.
S
Szczegóły
Dział: Podręczniki szkolne
Kategoria: liceum i technikum,  klasa 1 po podstawówce,  przedmioty zawodowe,  podręcznik,  klasa 2 po podstawówce,  przedmioty zawodowe,  podręcznik,  szkoły branżowe I stopnia,  klasa 1 po podstawówce,  przedmioty zawodowe,  podręcznik
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka
Rok publikacji: 2020
Wymiary: 205x285
Liczba stron: 320

Sprawdź artykuły papiernicze

Zeszyt A5 60 kartek linia Trends Girls Interdruk  Artykuł biurowy 2,34 zł
Dodaj do koszyka
Zeszyt A5 60 kartek linia Trends Boys Interdruk  Artykuł biurowy 2,36 zł
Dodaj do koszyka
Korektor Dominic 5mm x 8m Fandy  Artykuł biurowy 4,61 zł
Dodaj do koszyka
Długopis Round Stick Exact niebieski 4 sztuki BiC  Artykuł biurowy 7,11 zł
Dodaj do koszyka

RECENZJE - Podręcznik - Pracownia produkcji cukierniczej. Technik technologii żywności, cukiernik, praktyczna nauka zawodu

Zaloguj się i napisz recenzję - co tydzień do wygrania kod wart 50 zł, darmowa dostawa i punkty Klienta.

4.4/5 ( 7 ocen )
  • 5
    5
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0

Wpisz swoje imię lub nick:
Oceń produkt:
Napisz oryginalną recenzję: