Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Karty pracy do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych / Joanna Duda, Sebastian Krzywda WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne 49,20
Kategorie

Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Karty pracy do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

podręcznik

Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Karty pracy do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych - opis produktu:

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu pierwszej i drugiej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia; Organizowanie produkcji gastronomicznej). Każdy rozdział zawiera krótki wstęp teoretyczny, będący powtórzeniem najważniejszych wiadomości, i karty pracy z zadaniami.

Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia, które szlifują umiejętności ucznia i ułatwiają prowadzenie zajęć w szkolnej pracowni. Zadania skonstruowane są tak, by wyrobić nawyk myślenia i starannego wykonywania poleceń.

Publikacja zachęca ucznia do wnikliwej i uczciwej oceny swoich umiejętności. Może także stanowić cenny materiał ćwiczeniowy i powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminu zawodowego.
S
Szczegóły
  • RRecenzje
  • Podręcznik
  • Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Karty pracy do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
4.7/5 ( 15 ocen )
    5
    11
    4
    3
    3
    1
    2
    0
    1
    0
imię, nazwisko lub nick:
Twoja ocena:
Twoja recenzja:
Wprowadź tekst z obrazka:

W przypadku naruszenia Regulaminu Twój wpis zostanie usunięty.

Uwaga!!! Nie jesteś zalogowany. zaloguj się by zgłosić recenzję do konkursu i mieć szansę na wygraną w cotygodniowym plebiscycie!

Podobał Ci się ten tytuł? Zainspirował Cię? A może nie zgadzasz sie z autorem, opowiedz nam o tym, opisz swoje doznania związane z lekturą.

Ciekawe pomysły Gandalfa

  • Publikacja przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych. Jest uzupełnieniem podręczników wydanych przez WSiP, w których omówiono teoretycznie zagadnienia z kwalifikacji A.31....

  • Publikacja jest przeznaczona do praktycznej nauki zawodu technik logistyk w zakresie kwalifikacji A.32. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w jednostkach organizacyjnych. Obejmuje ćwiczenia do realizacji podczas zajęć w pracowni logistycznej. Dzięki przemyślanym i dobrze...

  • Publikacja przeznaczona do kształcenia praktycznego w zawodzie technik budownictwa, realizująca treści z zakresu kwalifikacji B.33 (Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych), do wykorzystania podczas zajęć w pracowniach. Materiał pozwala uczniowi sprawdzić umiejętności związane z...

  • Publikacja jest przeznaczona do praktycznej nauki zawodów technik elektryk, elektryk i elektromechanik w zakresie kwalifikacji E.3 (Montaż urządzeń i systemów mechatronicznych). Została opracowana z myślą o wykorzystaniu podczas zajęć praktycznych w pracowni instalacji elektrycznych. Składa się...

  • Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z ćwiczeniami oraz zadaniami praktycznymi, które stanowią główny element publikacji....

  • Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje...